Amerikanske senator Cynthia Lummis for å sikre at kongressen forstår at Bitcoin er en ’stor butikk av verdi‘

Bitcoiner Cynthia Lummis er valgt inn i det amerikanske senatet. Hun har avslørt at en av hennes prioriteringer er å forklare kollegene i kongressen om at bitcoin er „en stor butikk med verdi.“

Cynthia Lummis planlegger å overbevise kongressen om at Bitcoin er en stor butikk med verdi
Cynthia Lummis er valgt til å representere staten Wyoming i det amerikanske senatet, og gjør historien som den første kvinnen som gjør det. Tidligere tjente hun i det amerikanske representanthuset i åtte år som en Wyoming-konservativ republikan.

I et intervju med Fox News tirsdag ble Lummis spurt: “Hva planlegger du å gjøre? Hva er dine viktigste prioriteringer? ” Hun forklarte at hun planlegger „å jobbe med flere spørsmål, inkludert saker for å prøve å redusere vår [nasjonale] gjeld og vårt underskudd.“ Den valgte senatoren utdypet:

Jeg planlegger også å forklare kollegaene mine om bitcoin. Jeg vet at det ikke er mye kjent om bitcoin spesielt i Kongressen. Så jeg vil sørge for at alle forstår at dette er en stor butikk av verdi.

„Det er noe amerikanere kan bruke til å diversifisere eiendelene sine og for å sikre at de har eiendeler som ikke har inflasjon innebygd i seg slik den amerikanske dollaren gjør,“ mente Lummis.

Lummis kjøpte sin første BTC i 2013, og hun er nå en hodler. „Jeg ble slått av hvor nyskapende bitcoin er med sin desentraliserte hovedbok og en fast forsyning,“ sa hun tidligere. „Bitcoin for meg har vist store løfter og kan stige som en levedyktig alternativ butikk av verdi for amerikanske dollar både på institusjonsnivå og på personlig nivå.“

Nylig var det et initiativ for å utdanne medlemmer av kongressen om kryptovaluta. Initiativet „Crypto for Congress“, som ble lansert i oktober av Chamber of Digital Commerce, ga $ 50 bitcoin-bidrag til alle 535 medlemmer av Kongressen. Målet var å utvide „bruken og adopsjonen av kryptokurver blant kongreskandidater, valgte ledere og engasjerte borgere,“ detaljerte kammeret.