Wise Bitcoin er en ny slags digital udveksling

Cryptocurrency-rummet fortsætter med at vokse som om der ikke er nogen i morgen.

Som et resultat er vi vidne til en tilstrømning af forhandlere, der hopper ind uden tanke eller grund til deres handlinger, og mange virksomheder – herunder Wise Bitcoin – søger at sikre, at disse personer har den viden og uddannelse, de har brug for til at tage smarte investeringsbeslutninger og skære ude stærke økonomiske veje for sig selv.

Wise Bitcoin søger at sikre, at erhvervsdrivende har de værktøjer, de har brug for

Wise Bitcoin Loophole er en ny cryptocurrency-udveksling, der nu skræddersys direkte til nybegyndere på kryptovaluta-arenaen. Nogle af fordelene, de tilbyder, inkluderer 24-timers kundesupport, hvis eventuelle problemer eller spørgsmål kommer op. Virksomheden leverer også dybere likviditet end de fleste andre børser samt en handelsvolumen på $ 6 mia.

I et nylig interview forklarer JW Cho – seniorrådgiveren for Wise Bitcoin – at firmaet ønsker at forblive innovativt og skabe de værktøjer og produkter, som mange nye forhandlere sandsynligvis har brug for for at sikre, at de tager smarte valg. Han siger:

Wise Bitcoin er en innovativ, international, decentraliseret cryptocurrency-udveksling. Med cloudtjenester forankrer vi over 280 andre globale kryptokurrencyudvekslinger, der forbinder mere end 15 millioner brugere. Takket være dette kan Wise Bitcoin give dyb likviditet, samtidig med at det opretholder et stabilt og sikkert handelsmiljø på de ustabile kryptomarkeder.

Han siger, at et af de største problemer bag kryptovalutahandel er, at det er blevet ret langsomt i de senere år takket være tilstrømningen af ​​transaktioner. Med så mange mennesker, der bliver involveret i digitale handler som for sent, er netværk nødt til at gå i stå, og i tilfælde af bitcoin-transaktioner kan det nogle gange tage så mange som et par dage for at sikre, at penge vinder i de rigtige hænder.

Wise Bitcoin bruger nye former for blockchain-teknologi for at sikre, at handel altid er hurtig og effektiv. Cho forklarer:

Der er tre hovedfunktioner i teknologien bag Wise Bitcoin. Den første er dets opbevaring af aktiver og clearingsteknologi. Den anden er højtydende, og den tredje er diversificeret likviditet. Børspartnere kan dele likviditet, få adgang til dybden af ​​mange kendte børser, hurtigt kombinere ordrer og sikre, at partnere har tilstrækkelig dybde.

Ved at afslutte interviewet forklarer Cho, at intet kunne have forberedt brancheeksperter til de massive gevinster, som kryptorummet har haft de seneste måneder, og mens coronaviruspandemien helt sikkert har påvirket det på mange måder, ligger arenaen stadig i en yderst positiv tilstand, og han er overbevist om, at rummet stadig er i sine tidlige faser.

Hvad vil fremtiden se ud?

Han nævner:

I 2021 kan vi forvente, at markedet og børser vil vokse og trække i et nyt sæt af spillere og brugere. I 2020 har vi allerede set folk blive nysgerrige efter bitcoin og kryptokurrency. Under pandemien havde folk mere tid til at få adgang til nyheds- og mediesider, hvor dækningen omkring krypto og bitcoin i øvrigt har set en stigning.